Antena Meniu Search
x

Geamantan cu arme şi muniţie în stare avansată de degradare, găsit îngropat în Pădurea Băneasa

Poliţiştii din Bucureşti fac verificări după ce, în Pădurea Băneasa, a fost găsit îngropat un geamantan în care se aflau arme şi muniţie, aflate în stare avansată de degradare.

de Redactia Observator

la 28.02.2022 , 17:56

Maşina poliţie
Geamantan cu arme şi muniţie în stare avansată de degradare, găsit îngropat în Pădurea Băneasa - Shutterstock

"La data de 27 februarie 2022, prin apel 112, un bărbat a sesizat faptul că a descoperit în pădurea Băneasa, îngropat, un geamantan în care se aflau, la prima vedere, arme şi elemente de muniţie. La faţa locului, s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, care au demarat investigaţiile. În interior, au fost găsite, în avansată stare de degradare, 2 pistolete, 2 arme semiautomate şi 4 grenade defensive, precum şi elemente de muniţie", a anunţat Poliţia Capitalei, relatează news.ro. 

Acestea au fost ridicate şi transportate la Institutul de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în vederea expertizării.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că Joe Biden ar putea face faţă unui nou mandat la Casa Albă?
Observator » Evenimente » Geamantan cu arme şi muniţie în stare avansată de degradare, găsit îngropat în Pădurea Băneasa