Antena Meniu Search
x

Ipoteză-șoc în cazul doctoriței din București ucise de iubitul ei: criminalul ar fi fost furios din cauza unor cursuri spirituale

Gelozia l-a făcut pe un om de afaceri din Capitală să o ucidă pe cea pe care o numea "iubirea vieţii lui"!

Vezi și

Gelozia l-a făcut pe un om de afaceri din Capitală să o ucidă pe cea pe care o numea "iubirea vieţii lui"! Femeia - mai tânără cu 30 de ani decât criminalul - a fost găsită într-o baltă de sânge de propriul ei fiu, alertat chiar de ucigaş. Sunt indicii că bărbatul a încercat să ascundă crima, dar când şi-a dat seama că va fi prins, a ales să îşi pună capăt zilelor.

Se ştiau de aproape 10 ani şi împreună au vizitat toate colţurile lumii. El era un prosper om de afaceri, ea un reputat medic stomatolog. Formau un cuplu în ciuda diferenţei de aproape 30 de ani. Martor al poveştii era copilul femeii dintr-o relaţie anterioară. Certurile erau rare, dar ultima dispută între cei doi s-a încheiat cu o crimă. Omul de afaceri şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori.

Maşina care aparţinea victimei a fost luată de criminal şi dusă în curtea vilei sale din Izvorani. Cuţitul a fost găsit ascuns în portbagaj. Anchetatorii spun că bărbatul a baricadat toate uşile şi ferestrele,  după care a dat un ultim telefon către fiul victimei în speranţa că nu va ajunge suspectul principal. A atras atenţia băiatului că ultima oară când a văzut-o pe mama lui, aceasta părea că vrea să se sinucidă. Doar că poliţiştii nu au crezut scuza bărbatului, iar rudele au început să îl sune. Criminalul a urcat în podul vilei unde şi-a pus capăt zilelor.

Principala ipoteză a poliţiştilor este că la baza acestei crime ar fi gelozia, că omul de afaceri se temea că femeia pe care o iubeşte urmează să îl părăsească.

Poliţiştii cred că s-a ajuns la crimă ca urmare a cursurilor de dezvoltare spirituală la care se înscrise victima. Ea urma să plece în Thailanda într-o călătorie de regăsire spirituală. Parteneri de excursie urmau să fie mulţi bărbaţi necunoscuţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ipoteză-șoc în cazul doctoriței din București ucise de iubitul ei: criminalul ar fi fost furios din cauza unor cursuri spirituale