Antena Meniu Search
x

Video Gemenii de 10 ani uciși de monoxidul de carbon, în casa bunicilor din Dolj, erau olimpici. Mama i-a părăsit când frățiorii aveau doar un anișor

Tragedie într-o comună din Dolj. Doi fraţi de 10 ani, gemeni, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon. Copiii - doi băieţi cuminţi, olimpici - locuiau cu bunicii, iar tatăl lor lucra peste hotare. Intoxicată a ajuns la spital, în stare gravă, şi bunica lor.     

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 11.03.2024, 14:04

Vezi și

Bunicul copiilor, care se afla în altă încăpere, dar în aceeaşi casă, a fost cel care a făcut descoperirea îngrozitoare. În această dimineaţă, şi-a găsit soţia şi cei doi nepoţi inconştienţi. A sunat la 112 imediat, iar la faţa locului au ajuns trei ambulanţe şi un echipaj de la pompieri. 

Gemenii au fost resuscitați zeci de minute, în zadar. Bunica lor este în stare critică la spital

Doi băieţi în vârstă de 10 ani au fost resuscitaţi zeci de minute, însă în zadar, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. Bunica lor în vârstă de 51 de ani, care a fost transportată de urgenţă la Spitalul din Craiova, este în stare critică.

Pompierii spun, după primele cercetări, că, cel mai probabil, vorbim despre o intoxicaţie cu monoxid de carbon. În momentul în care salvatorii au ajuns în locuinţă, soba era caldă, dar în încăpere nu era fum. Bunicul spune că soba este pe lemne şi că, seara trecută, când copiii au adormit, focul era stins. Cei doi copii, în vârstă de 10 ani, locuiau cu bunicii în localitatea Desa din judeţul Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările, pentru a afla cum s-a întâmplat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Gemenii de 10 ani uciși de monoxidul de carbon, în casa bunicilor din Dolj, erau olimpici. Mama i-a părăsit când frățiorii aveau doar un anișor