Antena Meniu Search
x

Video Georgiana Cosmina, o fată de 13 ani din Năvodari, a fugit de acasă și nu s-a mai întors. Mesaj RO-Alert după dispariția copilei

O minoră de 13 ani din Năvodari a plecat de acasă sâmbătă, în jurul prânzului şi nu a mai revenit. Pe fată o cheamă Georgiana Cosmina Stanciu, iar părinţii au anunţat ieri poliţia. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 09:04

Vezi și

La data dispariţiei, fata purta pantaloni din catifea, de culoare maro, un tricou alb şi o geacă argintie. Adolescenta are un 1,40 m înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten şi faţă ovală. 

Mesaj Ro-Alert după dispariţia minorei Georgiana Cosmina Stanciu, din Năvodari

Un mesaj RO-Alert a fost emis duminică seara în urma dispariției adolescentei de 13 ani.

Poliţiştii cer ajutorul cetăţenilor pentru a-i da de urmă. Persoanele care au văzut-o sau pot oferi informaţii utile despre ea sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

"Astăzi, în jurul orei 00.30 (ieri n.r.), polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a lui STANCIU COSMINA GEORGIANA, de 13 ani, din orașul Năvodari. Părinții au sesizat plecarea minorei când au revenit la domiciliu, arătând faptul că aceasta ar fi părăsit locuința în intervalul orar 19.00-24.00. De la momentul plecării s-au desfășurat activități specifice de căutare, iar investigațiile se desfășoară și la această oră (se vizionează camere de supraveghere, se fac audieri și căutări în toate zonele de interes). La fața locului s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale. Menționăm faptul că, inițial, nu a existat acord de mediatizare al cazului, din partea familiei. Consimțământul pentru mediatizare a fost dat astăzi, în jurul orei 16.00. La data plecării, minora purta pantaloni din catifea de culoare maro, tricou de culoare albă și geacă de culoare argintie. Aceasta are 1,40 m înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, față ovală. Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364", a transmis, ieri, IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Georgiana Cosmina, o fată de 13 ani din Năvodari, a fugit de acasă și nu s-a mai întors. Mesaj RO-Alert după dispariția copilei