Antena Meniu Search
x

Video Gest neaşteptat al şoferului prins la furat de camera de supraveghere pe care o demonta. Nu a scăpat însă de dosarul penal

Şoferul unui camion surprins în imagini în timp ce fura o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad şi-a recunoscut vina. DRDP Timişoara, care a mediatizat cazul, a anunţat că bărbatul a contactat drumarii şi a anunţat că va suporta paguba. Instituţia a depus, însă, o plângere penală, fiind deschis dosar pentru furt şi distrugere.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 11:50

Vezi și

Situaţie incredibilă surprinsă de o cameră de supraveghere. Montată pentru a filma şoferii care abandonează deşeuri pe drum, aparatul a înregistrat chiar momentul când era furat. Un bărbat a coborât dintr-un TIR, noaptea, s-a apropiat de stâlpul pe care era instalată camera şi a demontat dispozitivul. Imaginile au fost trimise Poliţiei Arad de reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara.

Şoferul şi-a recunoscut fapta

"Mediatizarea naţională a cazului în care un şofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, judeţul Arad, a fost de bun augur şi cu final mai degrabă neaşteptat. Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera şi-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât şi DRDP Timişoara”, a transmis, marţi, DRDP Timişoara.

Sursa citată de news.ro a precizat că şoferul a motivat că a fost o greşeală, crezând că este o cameră nefuncţională, şi a menţionat că va suporta paguba. ”Apreciem gestul şoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, a mai transmis instituţia.

În 21 aprilie, DRDP Timişoara anunţa, pe pagina de Facebook, că o cameră montată într-o parcare de pe DN 7, între Pecica şi Nădlac, pentru a surprinde persoanele care aruncă deşeuri a fost furată. ”SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, needitate, către Poliţie pentru identificarea persoanei şi recuperarea prejudiciului”, anunţa instituţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Gest neaşteptat al şoferului prins la furat de camera de supraveghere pe care o demonta. Nu a scăpat însă de dosarul penal