Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Gest şocant la metrou, în staţia Lujerului: o femeie a încercat să împingă pe şine doi călători, folosind o cruce mare

O femeie care ar fi încercat să împingă cel puţin doi călători în faţa metroului a fost prinsă de poliţiştii bucureşteni. Totul s-a întâmplat la staţia de metrou Lujerului din Capitală.

de Andre Rotaru

la 19.01.2022 , 13:27

Individa ar fi încercat mai întâi să împingă cu o cruce mare un bărbat, iar apoi o femeie. Poate doar faptul că în acel moment trenul era oprit în staţie a ajutat la evitarea unei tragedii. Cineva a reuşit să o fotografieze pe femeia care vorbea şi mergea haotic şi a publicat toată povestea pe o reţea de socializare.

Un incident similar a avut loc în 2017

Femeia se află în acest moment la Spitalul Obregia, acolo unde a fost internată ieri de poliţişti. Chiar înainte să fie prinsă, se pare că a avut o altercaţie cu unul dintre călători. Poliţiştii s-au sesizat după ce întreaga poveste a apărut pe reţelele de socializare. Conform surselor Observator, femeia era cunoscută ca având probleme psihice, însă nu avea cazier. Ea este cercetată acum pentru loviri şi alte violenţe, iar poliţiştii fac apel pentru identificarea celor două persoane care au fost împinse de femeie pentru ca acestea să depună plângeri, iar cercetările să poată continuă.

Vezi și

Acest moment ne aduce aminte de evenimentele tragice din decembrie 2017, atunci când o tânără în vârstă de 25 de ani şi-a pierdut viaţa după ce pe şinele metroului, la staţia Dristor. Magdalena Şerban, autorea gestului din 2017, le declara anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru că era într-o depresie profundă. Ea a fost condamnată ulterior la închisoare pe viaţă.

Andre Rotaru Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Gest şocant la metrou, în staţia Lujerului: o femeie a încercat să împingă pe şine doi călători, folosind o cruce mare