Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gheorghe Bălăşoiu, românul care încasa zeci de mii de lei ca pensie, ar fi murit din cauza unei afecţiuni la pancreas

Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul cunoscut drept omul cu cea mai mare pensie din România, a murit la vârsta de 77 de ani. 

de Redactia Observator

la 03.07.2021 , 12:59

Gheorghe Bălăşoiu ajunsese să încaseze o pensie de circa 78.000 de lei Gheorghe Bălăşoiu ajunsese să încaseze o pensie de circa 78.000 de lei - infoargesnews
  • Gheorghe Bălăşoiu ar fi ajuns să aibă o pensie de circa 78.000 de lei.

Bărbatul ar fi murit în propria casă din judeţul Argeş, iar primele informaţii arată că, cel mai probabil, a murit din cauza unei afecţiuni grave la pancreas, afecţiune de care suferea de mai mult timp.

Gheorghe Bălăşoiu a lucrat în magistratură încă de pe vremea comunismului şi a fost şef la Penitenciarul Colibaşi înainte de a se încadra ca procuror la Curtea de Apel Piteşti, funcţie de pe care a şi ieşit la pensie în 2005. Conform infoargesnews, Bălăşoiu s-a încadrat ca procuror la Curtea de Apel Piteşti înainte de a se pensiona tocmai pentru a ieşi la pensie cu un venit cât mai mare.

Încet, dar sigur, pensia lui Gheorghe Bălăşoiu a crescut constant şi ar fi ajuns la peste 34.000 de lei în 2017 şi chiar la circa 78.000 de lei în ultimele luni din viaţa bărbatului. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Gheorghe Bălăşoiu, românul care încasa zeci de mii de lei ca pensie, ar fi murit din cauza unei afecţiuni la pancreas