Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gică Popescu, George Copos şi Mihai Stoica, încarceraţi în regim închis

În cazul a trei dintre condamnaţii din dosarul transferurilor - Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos - comisia Penitenciarului Rahova a stabilit astăzi ca aceştia să efectueze pedepsele în regim închis de detenţie.

de Redactia Observator

la 25.03.2014 , 18:23

 Pentru moment nu s-a stabilit unde vor efectua în continuare pedeapsa Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos. Decizia Comisiei Penitenciarului Rahova a fost luată după ce lui Popescu, Copos şi Stoica le-a expirat perioada de carantină.

De asemenea, perioada de carantină a expirat şi pentru fraţii Ioan şi Victor Becali şi Cristian Borcea. Toţi trei sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă.

Şi pentru Jean Pădureanu, aflat la Spitalul Penitenciarului Jilava, având probleme medicale, a expirat această perioadă.

Articolul continuă după reclamă

Pentru că pedepsele primite de Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea depăşesc, în fiecare caz, trei ani de închisoare, cel mai probabil regimul de detenţie pe care îl vor primi va fi unul închis, motiv pentru care nu vor mai putea rămâne la Penitenciarul Poarta Albă.

sursă: mediafax.ro

foto: www.obiectivbr.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Gică Popescu, George Copos şi Mihai Stoica, încarceraţi în regim închis