Antena Meniu Search
x

Video Gorjean în scaun cu rotile, pus pe scandal după ce a văzut mașina primăriei la poarta vecinului. A turnat pe ea benzină și a sunat la 112

Incident şocant într-o localitate din Gorj. Un localnic, imobilizat în scaun cu rotile, a turnat benzină pe maşina primăriei şi a ameninţat că îi va da foc. Ar fi recurs la acest gest în semn de protest faţă de primărie.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 14.03.2023, 13:50

Vezi și

Bărbatul de 45 de ani  le-ar fi spus anchetatorilor că era supărat pentru că primăria nu i-a aprobat o cerere prin care își dorea să organizeze un protest pe drumul județean care traversează localitatea Brănești, care este degradat.

Mașina primăriei, la un pas să fie incendiată

Aseară, a văzut mașina primăriei la poarta vecinului său și a sunat autoritățile locale să afle motivul pentru care autoturismul era parcat acolo, mai ales că asta se întâmpla după program.

Nu a reușit să găsească o explcație și, după o discuție aprinsă cu viceprimarul, a turnat benzină pe mașină și a amenințat că îi va da foc.

De altfel, chiar el a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat poliția ce vrea să facă. La fața locului, au fost trimiși polițiști și pompieri, dar, până au ajuns aceștia, bărbatul a fost oprit de soția sa. Cu toate acestea, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Gorjean în scaun cu rotile, pus pe scandal după ce a văzut mașina primăriei la poarta vecinului. A turnat pe ea benzină și a sunat la 112