Antena Meniu Search
x

Grătare pe ritm de salsa, la Câmpina. Zeci de iubitori ai dansului s-au întâlnit la iarbă verde

În Câmpina, lângă grătarele încinse s-a dansat salsa! Zeci de iubitori ai acestui dans s-au întâlnit la iarbă verde, printre gustările cu mititei şi legume.

Vezi și

În Câmpina, lângă grătarele încinse s-a dansat salsa! Zeci de iubitori ai acestui dans s-au întâlnit la iarbă verde, unde, printre gustările cu mititei şi legume, au făcut mişcare ore în şir.

Nu seamănă cu atmosfera obişnuită din zona grătarelor, dar şi aceşti tineri tot la iarbă verde au ieşit. Pentru ei, însă, orice plăcere vine la pachet cu două trei mişcări de salsa. 

Sunt peste 60 de iubitori ai acestui dans, profesionişti, dar şi mulţi amatori, şi au venit din mai multe oraşe ale ţării. Pentru că sălile unde se antrenează sunt închise de sărbători, dansatorii s-au gândit că o gustare în aer liber merge perfect asezonată cu prizele de dans. Diana şi Adrian sunt parteneri pe ring, dar şi în viaţă. Ea s-a îndrăgostit de salsa de mică, iar el a convins-o, anul trecut, să meargă împreună pentru două luni în Columbia, să îşi perfecţioneze stilul. 

Maria nu a ajuns încă la performanţa lor, dar vine puternic din urmă. Are doar 17 ani şi luna viitoare va participa la primul concurs. Nu şi-a găsit uşor un partener potrivit. În acest tip de dans, chimia e foarte importantă. 

În România nu există încă o federaţie de salsa. Dar sunt din ce în ce mai mulţi practicanţi şi se vorbeşte despre înfiinţarea uneia. Instructorii spun că acest stil de dans ajută mult şi corpul, dar şi mintea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Grătare pe ritm de salsa, la Câmpina. Zeci de iubitori ai dansului s-au întâlnit la iarbă verde