Antena Meniu Search
x

GRAV ACCIDENT în Bistriţa! Cinci victime, printre care o gravidă şi un copil de doar un an

Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc în urmă cu puţin timp la Bistriţa, lângă o spălătorie auto. Printre răniţi se află şi o femeie însărcinată şi un copil de doar un an şi jumătate.

- Bistriteanul.ro

Cinci persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc în urmă cu puţin timp la Bistriţa, lângă o spălătorie auto. Printre răniţi se află şi o femeie însărcinată şi un copil de doar un an şi jumătate.

Martorii spun că o maşină cu numere de Călărași a vrut să facă stânga, moment în care din spate a venit o mașină cu numere de Austria, care a intrat în depășire şi s-a izbit de celălalt autoturism.

În urma impactului violent, maşina înmatriculată în Austria a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului. Ambele autoturisme mergeau înspre Beclean, scrie Bihoreanul.ro.

În cele două maşini se aflau în total şapte persoane: patru în cel cu numere din Austria, printre care se numără şi un copil de un an şi jumătate, iar în cealaltă maşină, cu numere de Călăraşi, alte trei.

La fața locului au intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul de prim ajutor, ambele SMURD, și două ambulanțe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » GRAV ACCIDENT în Bistriţa! Cinci victime, printre care o gravidă şi un copil de doar un an