Antena Meniu Search
x

Video Angajaţii Fiscului, în grevă generală, deşi colectarea taxelor e la pământ. Vor salarii mărite şi sporul de condiţii vătămătoare

Angajaţii Fiscului au fost astăzi în grevă generală. Vor salarii mărite în raport cu inflaţia, într-un moment în care statul vorbeşte despre austeritate şi importanţa colectării taxelor. Românii care veniseră să plătească tocmai aceste taxe au fost nevoiţi să renunţe. 

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 20:21

Vezi și

Toate agenţiile judeţele de finanţe au fost blocate încă de la prima oră de angajaţii care au intrat în grevă. La Ploieşti, au fost peste 300. Protestatarii nu vor să accepte tăierile de salarii şi reducerile de personal pe care guvernul vrea să le facă pentru a reduce cheltuielile. Îl acuză pe ministrul de Finanţe că le-a promis rezolvarea situaţiei, dar întârzie să o facă.

Aurel Fănică, Sindicatul ANAF Prahova: Oamenii vor rămâne cu activitatea blocată până când va apărea în Monitorul Oficial cele promise şi asumate de ministru Boloş prin semnătură. 

Angajații ANAF amenință Guvernul cu noi proteste

La Vâlcea, angajaţii Fiscului, care au fost în grevă a doua oară în ultimele două săptămâni, au ameninţat guvernul. 

Pe acelaşi subiect

Petre Vlăsceanu, consilier Serviciul de Asistență: Am ieşit a doua oară şi poate ieşim şi a noua oară.

Angajată: Salariile noastre sunt întregite cu un spor de condiţii vătămătoare. Fără acest spor nouă ne scade salariul foarte mult. 

Proiectul Guvernului prevede plafonarea acestui spor la 1.000 de lei şi acordarea celui de hrană doar angajaţilor cu salarii sub 10 mii de lei. La fel şi a tichetelor de vacanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Angajaţii Fiscului, în grevă generală, deşi colectarea taxelor e la pământ. Vor salarii mărite şi sporul de condiţii vătămătoare