Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grevă la societatea de reparaţii locomotive a CFR Călători

Peste 700 de angajaţi ai societăţii de reparaţii locomotive a CFR Călători au anunţat, în această dimineaţă, că sunt în grevă şi nu vor să intre la muncă.

de Alin Tarnovschi

la 14.01.2020 , 09:28

Grevă la societatea de reparaţii locomotive a CFR Călători Peste 700 de angajaţi au intrat în grevă la societatea de reparaţii locomotive a CFR Călători - clubferoviar.ro

Peste 700 de angajaţi ai societăţii de reparaţii locomotive a CFR Călători au anunţat, în această dimineaţă, că sunt în grevă şi nu vor să intre la muncă.

Cei 700 de angajaţi de la toate unităţile Societăţii de Mentenanţă Reparaţii Locomotive SCRL Braşov au anunţat că nu vor intra la muncă din cauza contractului de mentenanţă expirat.

Concret, contractul dintre CFR Călători şi SCRL a expirat la 31 decembrie 2019, iar CFR Călători ar fi refuzat să încheie un nou contract.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unor surse, reprezentanţii SCRL şi cei ai CFR au purtat negocieri toată luna decembrie, însă nu s-a ajuns la o înţelegere.

Pe acelaşi subiect

Oamenii cred că CFR Călători face presiuni pentru ca ei să demisioneze de la SCRL şi să se angajeze la CFR Călători.

CFR Călători este unicul acţionar al SCRL.

Toate locomotivele operate de CFR Călători intră periodic la verificări şi intervenţii la SCRL. Concret, o locomotivă nu poate circula trei zile fără să ajungă la SCRL.

CFR Călători are un deficit de 720 de locomotive, iar toate sunt reparate de SCRL.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Grevă la societatea de reparaţii locomotive a CFR Călători