Antena Meniu Search
x

Grigore Leșe va susține un concert de Sfântul Andrei!

Grigore Leșe va susține un concert la Sala Palatului, duminică, de Sfântul Andrei!

Vezi și

Grigore Leșe va susține un concert la Sala Palatului, duminică, de Sfântul Andrei!

Traditie, Istorie, Rost. 30 noiembrie 2014, ora 19:30 - Sala Palatului

Un eveniment al sufletului de român, în prag de sărbători Concert extraordinar GRIGORE LEȘE - „Tradiție, Istorie, Rost" va fi acompaniat de 50 de artisti.

Duminică, 30 noiembrie, în zi de mare sărbătoare pentru români, ziua Sfântului Andrei, ocrotitorul României, Sala Palatului va răsuna de muzică pentru suflet. Grigore Leșe, personalitate marcantă a culturii românești, susține la Sala Palatului, un eveniment al sufletului de român - „Tradiție, Istorie, Rost". Vin aromânii fârşeroți din Cogealac, la Sala Palatului, cu care Grigore Leșe a cântat în Catedrala Saint-Sulpice din Paris, dar și Taraful lui Firuță din Islaz, Teleorman; Taraful din Băbiciu, Olt; Grupul Iza, Maramureșul Voievodal; Oameni din Idicelul de Pădure, Mureș și Fanfara țărănească din Saelele, Teleorman.

Grigore Leșe împlinește muzica, iar cântul său ține lumea în echilibru. „Muzica țărănească înseamnă comunicare cu Strămoșii. Creează o anumită stare care te Împlinește, te face om întreg. Colindele, horile, cântările pe care le vom aduce la Sala Palatului induc magia, stăpânesc imaginația, însoțesc omul pe lumea asta. Așadar, ritm și polifonie țărănească, hori și strigături, glas de fluier și de cimpoi - o lume fabuloasă, vie, în care fiecare își va găsi neamul și rostul."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Grigore Leșe va susține un concert de Sfântul Andrei!