Antena Meniu Search
x

Video GrillFest 2024. Burger din carne de crocodil şi "carusel" din carne de porc la cel mai mare festival al grătarelor din Europa, lângă Capitală

GrillFest 2024. Burgerul din carne de crocodil şi caruselul cu purceluşi sunt doar câteva dintre preparatele inedite de la cel mai mare festival al grătarelor din Europa. GrillFest se ţine în Snagov şi are peste 50 de standuri cu fel şi fel de cărnuri delicioase, pentru toate gusturile.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.05.2024, 15:40

Vezi și

Ana Grigore, reporter Observator: Momentan se fac utimele pregătiri aici la GrillFest. Acesta se află în Snagov. Sunt așteptate peste 50.000 de persoane, așa că totul trebuie să fie pus la punct. Vorbim de cel mai mare festival de grill din Europa. În premieră, la acest festival, găsim burger din carne de crocodil. Este un preparat specific brazilian și va fi gătit de către un chef din Brazilia. Acum ne aflăm lângă un "carusel" cu carne de porc. Preparatele sunt făcute de Orlando Zaharia.

Ana Grigore, reporter Observator: Concurează anul acesta la GrillFest crocodilul cu porcul?

Chef Orlando Zaharia: Niciodată în România. Noi avem "crocodilul românesc", un purcel gătit minim 12 ore, marinat 24 de ore, deci nu există alt crocodil mai bun decât porcul nostru românesc.

Ana Grigore, reporter Observator: Dacă veniți aici, aveți de unde alege. Sunt peste 50 de standuri cu mâncare diversă, iar intrarea se face pe baza de bilet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » GrillFest 2024. Burger din carne de crocodil şi "carusel" din carne de porc la cel mai mare festival al grătarelor din Europa, lângă Capitală