Antena Meniu Search
x

Grup de copii între 10 şi 13 ani, spulberat de o maşină pe trecere, în Smeeni. Patru dintre ei, răniţi şi transportaţi la spital

Poliţiştii fac cercetări marţi dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DN2C, în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău, unde un autovehicul ar fi lovit un grup de pietoni care traversau drumul. Din primele date, grupul era format din copii care se îndreptau spre şcoală. Conform IPJ Buzău, copiii erau pe trecerea de pietoni. Patru dintre ei, cu vârste între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital. Informaţii iniţiale indicaseră că nu sunt persoane rănite.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 13:59

Vezi și

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Costeşti către Pogoanele de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din Smeeni, a surprins şi accidentat mai mulţi copii care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal, a transmis, IPJ Buzău. 

Copiii mergeau în grup către şcoală

În urma evaluării medicale iniţiale, 4 copii cu vârste cuprinse între între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză va fi deschis dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din primele date de la faţa locului furnizate de IPJ Buzău, se pare că un autovehicul a surprins şi accidentat pietoni aflaţi în traversarea drumului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Grup de copii între 10 şi 13 ani, spulberat de o maşină pe trecere, în Smeeni. Patru dintre ei, răniţi şi transportaţi la spital