Antena Meniu Search
x

Video Gustul răzbunării: Şapte maşini au fost distruse de un adolescent din Bucureşti, după ce un vecin i-a înjurat tatăl

Din dorința de a-și răzbuna părinții, un adolescent de 16 ani a distrus șapte mașini, în parcarea unui bloc din Capitală. Proprietarul unui autoturism i-ar fi înjurat tatăl, aşa că băiatul a simţit nevoia să îl pună la punct. La prima oră a dimineţii şi-a făcut curaj. A turnat benzină şi a aprins o brichetă. Flăcările s-au extins rapid la alte mașini din apropiere. Minorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.12.2021, 20:43

Vezi și

''Am văzut o flacără mare. Pocnea, maică, ziceai că pleacă un tren din gară.'' 

Alarma s-a dat la primele ore ale dimineții. Tânărul de 16 ani ar fi spart geamurile mașinii sport și, folosindu-se de o sticlă cu benzină, a pornit incendiul chiar sub geamul proprietarului. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 și l-au anunțat pe păgubit. 

În total, flăcările au afectat șapte mașini. Incendiul a fost pus intenționat, iar de vină ar fi un minor, potrivit polițiștilor. Acesta a fost audiat, iar în prezent este reținut.

Adolescentul a vrut să îşi răzbune părinţii

Pe acelaşi subiect

Dorința de răzbunare l-ar fi determinat pe băiat să comită acest gest extrem. Potrivit unor surse, ar fi fost supărat după ce posesorul mașinii i-ar fi înjurat și jignit părinții.

Gheorghe Popa, criminalist: Motivul poate să fie o jignire personală, o țeapă, o înfruntare. Eveniment care este perceput ca necesitând răzbunare. Țintele cele mai frecvente în cazul acestui tip de incendiu sunt autoturismele.

Adolescentul a fost audiat şi a ajuns după gratii. 

Ciprian Romanescu, Poliţia Capitalei: Cercetările sunt continuate de Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Vecinii spun că bărbatul păgubit a avut şi el probleme cu legea. Poliţiştii au fost chemaţi în câteva rânduri pentru că deranja liniştea publică. Şi fiul victimei, un cântăreț de muzică rap, a fost implicat în scandaluri. Anul trecut, a fost săltat de mascați, după ce s-a filmat cu un pistol pe care acesta îl deținea ilegal. Videoclipul cu peste 5 milioane de vizualizări i-a adus, la acea vreme, un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Gustul răzbunării: Şapte maşini au fost distruse de un adolescent din Bucureşti, după ce un vecin i-a înjurat tatăl