Antena Meniu Search
x
LIVE

Şapte maşini, mistuite de flăcări pe două străzi din Bucureşti. Incendiul ar fi fost provocat de un minor

Şapte autoturisme parcate pe străzi din municipiul Bucureşti au fost afectate, miercuri seară, de două incendii care ar fi fost provocate. Un minor a fost audiat şi ulterior reţinut în acest caz.

De Redactia Observator la 01.12.2021, 22:47
Şapte maşini au luat foc în Capitală. Un minor, reţinut de poliţişti
Şapte maşini au luat foc în Capitală. Un minor, reţinut de poliţişti - Profimedia (scop ilustrativ)

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie al Municipiului Bucureşti (DGPMB), în jurul orei 8:40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu ce se manifesta la un autoturism, focul extinzându-se la alte autovehicule parcate, care au suferit distrugeri în diverse proporţii. De asemenea, pe o stradă adiacentă, a fost identificat un alt autoturism la care se manifesta un incendiu, care a afectat şi alte autoturisme parcate.

Şapte maşini au luat foc. Un minor, reţinut de poliţişti

"La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 21, precum şi echipaje de pompieri, care au lichidat incendiile, 7 autovehicule fiind afectate de foc. Au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, iar în urma cercetărilor a rezultat presupunerea rezonabilă că incendiile au fost provocate. A fost identificat şi depistat un minor, care a fost condus la audieri, ulterior fiind reţinut", precizează sursa citată de AGERPRES.

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şapte maşini, mistuite de flăcări pe două străzi din Bucureşti. Incendiul ar fi fost provocat de un minor