Antena Meniu Search
x

O hală de la marginea oraşului Cluj-Napoca a fost cuprinsă de un incendiu puternic

A fost panică în Cluj-Napoca după ce o hală de la marginea oraşului a fost cuprinsă de un incendiu puternic. În interior funcţiona şi un atelier auto, iar substanţele inflamabile existente acolo au contribuit la extinderea rapidă a flăcărilor.

de Redactia Observator

la 17.09.2019, 15:25

Vezi și

A fost panică în Cluj-Napoca după ce o hală de la marginea oraşului a fost cuprinsă de un incendiu puternic. În interior funcţiona şi un atelier auto, iar substanţele inflamabile existente acolo au contribuit la extinderea rapidă a flăcărilor. Focul a mistuit şi câteva maşini care se aflau la reparat.

Angajaţii nu veniseră încă la serviciu când un fum dens s-a ridicat deasupra halei. Câţiva clienţi ai unui hotel aflat în apropiere au sunat la 112.

Pompierii cu 8 autospeciale s-au luptat cu flăcările care au distrus 500 de metri pătraţi din clădire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pompierii s-au temut să nu aibă loc o explozie. Au reuşit însă să stingă focul, iar flăcările nu a făcut victime. Din primele cercetări incendiul a pornit de la un scurtcircuit la instalaţia electrică a halei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O hală de la marginea oraşului Cluj-Napoca a fost cuprinsă de un incendiu puternic