Antena Meniu Search
x

Video Hală din Suceava, mistuită de flăcări, după ce s-a aprins ca o torţă. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale pentru a stinge incendiul

Incendiu violent, noaptea trecută, în localitatea Şcheia, din judeţul Suceava. O hală de depozitare a unei societăţi comerciale a fost mistuită de flăcări, după ce s-a aprins ca o torţă. 

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 08:36

Vezi și

Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu 16 autospeciale. După mai bine de patru ore de luptă cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă focul. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.

Pentru lichidarea incendiului, pompierii au intervenit cu 16 autospeciale

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU SUCEAVA: Incendiul a fost anunţat în jurul orei 1, iar când am ajuns la faţa locului hala ardea generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, atât la interior, cât şi pe acoperişul acesteia. Din cauza materialelor combustibile, aflate în interior şi deasupra pe acoperiş, incendiul s-a manifestat cu violenţă şi cu temperaturi foarte ridicate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Hală din Suceava, mistuită de flăcări, după ce s-a aprins ca o torţă. Pompierii au intervenit cu 16 autospeciale pentru a stinge incendiul