Antena Meniu Search
x

Video Handbalişti din 4 ţări s-au reunit la cea mai mare tabără dedicată pasionaţilor, în Satu Mare. Tinerii se vor pregăti cu antrenori de top

Anul acesta Satu Mare este gazda celei mai mari tabere de handbal dedicată tinerilor pasionaţi de sport. Expert Handbal Campus 2024 reuneşte peste 100 de participanţi din întreaga ţară, oferindu-le posibilitatea de a se pregăti sub îndrumarea unor atrenori de renume. Pe lângă sesiuni de pregătire intensă, tabăra include şi câteva activităţi recreative menite să consolideze spiritul de echipă dar şi un stil de viaţă sănătos. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 08:31

Tabăra de handbal de la Satu Mare este la cea de-a doua ediţie şi anul acesta 130 de sportivi se vor antrena în sălile special amenajate. 

"În prima ediţie a fost incredibil, am avut 90 de jucători şi acum avem 130. E incredibil pentru că eu cred că pentru jucători, pentru tineri e foarte important că are asta de posibilitate, sunt aproape de antrenori mari şi că suntem o saptămână şi lucrăm împreună", ne spune Xavier Pascual, antrenor în top 5 în lume.

Antrenamente intense cu sportivi de top

Vezi și

Tinerii sportivi au fost foarte încântaţi de ideea unei tabere de handbal în care îşi pot valorifica mult mai mult pasiunea pentru acest sport. Sportivii îşi vor petrece 5 zile în compania unor antrenori de top din lume, care îi vor învăţa tot ce este nevoie pentru a deveni handbalişti de succes. Iar pentru acest lucru, tinerii au parte de cât mai multe antenamente pe zi. 

Cu toate acestea, în toată această perioadă, antrenamentele nu sunt singurele lucruri pe care le vor face sportivii. Ei vor avea parte şi de câteva activităţi de relaxare care să îi facă să socializeze mai mult între ei. În tabără vor participa sportivi din diferite ţări precum Italia, Spania şi Germania, iar antrenorii şi organizatorii se vor asigura că vor avea parte de o experienţă de neuitat şi care le va fi de foarte mare de folos în parcursul lor sportiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Evenimente » Handbalişti din 4 ţări s-au reunit la cea mai mare tabără dedicată pasionaţilor, în Satu Mare. Tinerii se vor pregăti cu antrenori de top