Antena Meniu Search
x

Video Haos în Arad, din cauza unui roi de albine. O femeie a anunţat îngrozită la 112 că insectele i-au atacat soţul

A fost haos într-un cartier din Arad. Jandarmii au intervenit după ce o femeie a anunţat la 112 că zona în care locuiește a fost invadată de un roi de albine care i-au şi atacat soţul. Reprezentanţii autorităţilor au securizat zona ca să protejeze locuitorii şi au cerut ajutorul unui specialist apicultor, care a ridicat roiul de albine în siguranţă. Recomandarea specialiştilor este ca, dacă ne găsim într-o astfel de situaţie, să nu ne apropiem de cuiburile formate, pentru că albinele pot deveni agresive. 

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 15:17

Vezi și

Un roi de albine a atacat un bărbat aflat într-un cartier al orașului Arad. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13:30, și a fost anunțat la 112. Jandarmii arădeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că "zona în care locuiește a fost invadată de un roi de albine, care au devenit agresive, soțul acesteia fiind atacat".

Bărbat atacat de albine, în Arad

Jandarmii au solicitat ajutorul unui coleg care este și apicultor. "Ajunși la adresa indicată jandarmii au păzit zona pentru a proteja locuitorii și au solicitat sprijinul unui specialist apicultor, un coleg jandarm aflat în timpul liber, care a ridicat roiul de albine în siguranță", au relatat jandarmii.

Oamenilor li se recomandă să nu se apropie de cuiburile albinelor și să apeleze numărul unic de urgență 112 dacă sunt atacați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Haos în Arad, din cauza unui roi de albine. O femeie a anunţat îngrozită la 112 că insectele i-au atacat soţul