Antena Meniu Search
x

HAOS PE ŞOSEA. Un COCALAR cu BMW, beat şi fără permis, a lovit două fete şi două maşini după care a fugit!

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie, noaptea trecută, după ce s-a urcat la volanul unui BMW, deşi nu avea permis de conducere şi consumase alcool, a lovit două maşini şi a spulberat două surori, după care a fugit.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost la un pas de a provoca o adevărată tragedie, noaptea trecută, după ce s-a urcat la volanul unui BMW, deşi nu avea permis de conducere şi consumase alcool, a lovit două maşini şi a spulberat două surori, după care a fugit.

Accidentul s-a produs în oraşul Turceni, chiar în faţa unei biserici.

"La data de 23 august a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, din oraşul Turceni, cu privire la faptul că pe DJ 673 Turceni, jud. Gorj, a avut loc un accident rutier cu victime. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunității,  ocazie cu care s-a stabilit că un tânăr, de 17 ani, din oraşul Turceni, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, din direcţia Turceni către Borăscu, a pierdut controlul volanului şi a intrat în două autovehicule ce se aflau parcate  în afara parţii carosabile lângă biserica din satul Stolojani. În urma impactului au fost acroşate două tinere, de 14 respectiv 23 de ani, din comuna Plopşoru care se aflau lângă autovehiculele parcate, ulterior tânărul şi-a continuat deplasarea, la volanul autoturismului, părăsind locul accidentului și abandonând autoturismul condus pe o uliţă, la circa 300 de m de locul faptei. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus  la Spitalul Orăşenesc Turceni pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere. În urma evenimentului rutier a rezultat accidentarea celor două tinere, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Craiova pentru investigaţii medicale", se arată într-o informare a Poliţiei.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » HAOS PE ŞOSEA. Un COCALAR cu BMW, beat şi fără permis, a lovit două fete şi două maşini după care a fugit!