Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Haos şi nervi, după ce o barieră CFR din zona Pipera s-a stricat. Un bărbat şi-a sunat panicat soţia: "Uite de ce ajung târziu acasă. Poţi să-l chemi pe vecinu"

Bucureştenii care au avut ghinionul să treacă prin Pipera, în drumul lor spre casă de la serviciu, au fost nevoiţi să treacă testul răbdării - din nou. Celebra barieră CFR de pe Şoseaua Petricani a blocat traficul, însă de data aceasta defecţiunea a fost la un tren de marfă, rămas în zona barierelor. Şoferii au avut de aşteptat aproape o oră până când trenul a plecat şi barierele s-au ridicat. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023 , 08:25

Nici o săptămână fără probleme la bariera din Pipera. Aseară, după ora 18, când cei mai mulţi oameni se întorceau de la muncă, un tren s-a defectat chiar în zona barierelor. Aşa că de aşteptat au avut şi şoferii şi mecanicii de locomotivă.

Oamenii au aşteptat aproape o oră până când s-au ridicat barierele

În trafic au fost blocate şi mai multe autobuze care leagă Pipera de Bucureşti. Călătorii au preferat să meargă pe jos decât să aştepte în zadar.

Vezi și

Reporter: Cât aţi stat în autobuz?

Călător: O juma de oră! 

Călător: Uite de ce ajung târziu acasă. S-a blocat şi trenul, şi bariera. Uite.

Reporter: Bună seara! Îi arătaţi soţiei dovada?

Călător: Bună seara! Îi arăt dovada doamnei, că dacă nu, dorm în coteţ la câine.

Reporter: Cât aţi stat?

Călător: Foarte mult, foarte mult...

Reporter: Îl mai aşteptaţi acasă?

Călător: Da. Îl aştept acasă, ce să fac...

Reporter: Până unde trebuie să ajungeţi?

Călător: Comuna Berceni. Mâine ajung. Aşa că poţi să-l chemi pe vecinu. 

După aproape o oră trenul a plecat, iar bariera s-a ridicat. În scurt timp traficul a fost decongestionat. Şi ieri dimineaţă bariera le-a dat de furcă şoferilor după ce a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Haos şi nervi, după ce o barieră CFR din zona Pipera s-a stricat. Un bărbat şi-a sunat panicat soţia: "Uite de ce ajung târziu acasă. Poţi să-l chemi pe vecinu"