Antena Meniu Search
x

Video Haos şi nervi, după ce o barieră CFR din zona Pipera s-a stricat. Un bărbat şi-a sunat panicat soţia: "Uite de ce ajung târziu acasă. Poţi să-l chemi pe vecinu"

Bucureştenii care au avut ghinionul să treacă prin Pipera, în drumul lor spre casă de la serviciu, au fost nevoiţi să treacă testul răbdării - din nou. Celebra barieră CFR de pe Şoseaua Petricani a blocat traficul, însă de data aceasta defecţiunea a fost la un tren de marfă, rămas în zona barierelor. Şoferii au avut de aşteptat aproape o oră până când trenul a plecat şi barierele s-au ridicat. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 08:25

Vezi și

Nici o săptămână fără probleme la bariera din Pipera. Aseară, după ora 18, când cei mai mulţi oameni se întorceau de la muncă, un tren s-a defectat chiar în zona barierelor. Aşa că de aşteptat au avut şi şoferii şi mecanicii de locomotivă.

Oamenii au aşteptat aproape o oră până când s-au ridicat barierele

În trafic au fost blocate şi mai multe autobuze care leagă Pipera de Bucureşti. Călătorii au preferat să meargă pe jos decât să aştepte în zadar.

Reporter: Cât aţi stat în autobuz?

Călător: O juma de oră! 

Călător: Uite de ce ajung târziu acasă. S-a blocat şi trenul, şi bariera. Uite.

Reporter: Bună seara! Îi arătaţi soţiei dovada?

Călător: Bună seara! Îi arăt dovada doamnei, că dacă nu, dorm în coteţ la câine.

Reporter: Cât aţi stat?

Călător: Foarte mult, foarte mult...

Reporter: Îl mai aşteptaţi acasă?

Călător: Da. Îl aştept acasă, ce să fac...

Reporter: Până unde trebuie să ajungeţi?

Călător: Comuna Berceni. Mâine ajung. Aşa că poţi să-l chemi pe vecinu. 

După aproape o oră trenul a plecat, iar bariera s-a ridicat. În scurt timp traficul a fost decongestionat. Şi ieri dimineaţă bariera le-a dat de furcă şoferilor după ce a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Haos şi nervi, după ce o barieră CFR din zona Pipera s-a stricat. Un bărbat şi-a sunat panicat soţia: "Uite de ce ajung târziu acasă. Poţi să-l chemi pe vecinu"