Antena Meniu Search
x

Horia Constantinescu revine la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor

Horia-Miron Constantinescu a fost numit în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, conform unei decizii a premierului Nicolae Ciucă publicată în Monitorul Oficial.

de Redactia Observator

la 23.01.2022, 15:25

Horia Constantinescu revine la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor - Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

Horia Constantinescu a mai fost președintele ANPC în perioada august - noiembrie 2019. A fost eliberat din funcție în baza unei decizii a premierului de atunci Ludovic Orban, scrie Mediafax.

Funcția de președinte al autorității a fost asigurată de vicepreședintele Mihai Culeafa.

Cine este noul șef al ANPC

Horia Constantinescu a fost membru PSD, a trecut la PPUSL, apoi a intrat în echipa liberalului Vergil Chițac, după care s-a întors la PSD. În 2020, el a candidat la Primăria Constanței din partea PPUSL.

E notorie relația sa de prietenie cu Nicușor Constantinescu  și Liviu Dragnea. De altfel, Dragnea l-a propulsat ca șef al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Horia Constantinescu revine la conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor