Antena Meniu Search
x

Video Hotelierii au pregătit deja ofertele pentru următorul sezon estival. Turiştii care achită vacanţele de acum nu îşi mai pot recupera banii dacă anulează

Nu s-a terminat bine sezonul estival că deja ne gândim la următorul. Hotelierii au pregătit deja primele pachete pentru vara viitoare, iar cei care aleg să facă rezervări de pe acum vor avea doar de câştigat.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 03.10.2022, 08:26

Vezi și

Românii care vor să-şi planifice deja vacanţe pentru vara viitoare au la dispoziţie pachetele "Înscrieri timpurii", astfel că la un hotel de două stele din staţiunea Eforie Nord tarifele pornesc de la 65 de lei şi ajung până la 165 de lei. Cei care doresc o vacanţă all-inclusive găsesc oferte care pornesc de la 380 de lei pe noapte, iar în staţiunea Mamaia tarifele sunt între 180 şi 250 de lei, vorbim despre tarife care sunt cu 50% mai mici dacă sunt achitate acum până pe data de 31 decembrie.

Următoarea etapă de reduceri este până pe data de 31 ianuarie. Până la 1 noiembrie mai toate unităţile de cazare lansează deja ofertele pentru vara viitoare. Turiştii care plătesc vacanţele încă de acum trebuie să ştie că nu îşi mai pot recupera banii dacă anulează vacanţa. Hotelierii au spus că încearcă ţină în frâu tarifele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Hotelierii au pregătit deja ofertele pentru următorul sezon estival. Turiştii care achită vacanţele de acum nu îşi mai pot recupera banii dacă anulează