Antena Meniu Search
x

Video Hoţi de buzunare surprinşi de camera de supraveghere furând dintr-un autobuz din Capitală

Hoţii fac legea în mijloacele de transport în comun! Înregistrările de pe o cameră de supraveghere dintr-un autobuz din Capitală arată cum rămâi fără portofel în câteva secunde. Timp de un an, doi bărbaţi au jefuit călătorii de pe anumite trasee. La ultimele lovituri, însă, au fost filaţi de poliţiştii care i-au prins în flagrant. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 08.09.2023, 08:34

Vezi și

La înghesuială, în mijloacele de transport în comun, e Raiul Hoţilor. Camerele de supraveghere dintr-un autobuz din Capitală au surprins doi bărbaţi în timp ce furau din geanta unei femei un portofel. Este doar una din loviturile date de cei doi în ultimul an. 

Surprinşi de camerele de supraveghere furând în autobuz

Cosmina Balint, reporter Observator: Cei doi bărbați se urcau in autobuze, depistau portofelele ori bunurile nesupravegheate iar in doar cateva secunde profitau de neatentia calatorilor si le furau banii si actele.

Ce nu ştiau hoţii este că, de această dată erau filaţi de mai multi poliţişti. După ce au coborât din autobuz cu prada, au fost imobilizaţi şi conduşi la secţie. Anchetatorii au descoperit că cei doi ar mai fi comis fapte similare iar după ce furau cardurile obişnuiau să le folosească la cumpărături. Acum, au ajuns în arestul poliţiei. 

Pe acelaşi subiect

Călători-reporter: Am fost furată de două ori în autobuz. 

- Ce v-au luat?

- Portofelul 

- Era foarte aglomerat şi au operat.

- Cum vă feriţi de hoţi?

- Nu se vede cum e aşezată, cum e mâna? Mai bine de atât nu se poate

- În primul rând stau în faţă şi dacă am bagaje multe nu mă urc.

Geanta ţinută în faţă, portofelul pus într-un loc ferit şi atenţia la ce se întâmplă în jur sunt recomandările poliţiştilor pentru a nu pica în capcana hoţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Hoţi de buzunare surprinşi de camera de supraveghere furând dintr-un autobuz din Capitală