Antena Meniu Search
x

Hoții care au ratat jaful din Râmnicu Vâlcea sunt cercetați pentru distrugere, nu pentru jaf

De sărbători, hoţii s-au specializat în studiul locuinţelor. Iar metodele prin care reuşesc să pătrundă înăuntru îi uimesc chiar şi pe poliţişti. În Râmnicu Vâlcea, doi indivizi au coborât de pe bloc cu o frânghie şi au încercat intre pe fereastră, ca nişte alpinişti profesionişti.

Vezi și

De sărbători, hoţii s-au specializat în studiul locuinţelor. Iar metodele prin care reuşesc să pătrundă înăuntru îi uimesc chiar şi pe poliţişti. În Râmnicu Vâlcea, doi indivizi au coborât de pe bloc cu o frânghie şi au încercat intre pe fereastră, ca nişte alpinişti profesionişti. Vecinii au filmat momentul îi care poliţia îi susprinde pe suspecţi.

Hoţii n-au mai avut pe unde să fugă. Pe unul din ei, poliţiştii l-au încolţit pe acoperişul blocului, iar pe celălalt- când cobora peretele pe frânghie. În miez de noapte, voiau să intre într-un apartament de la etajul 4.

Proprietarii erau plecaţi de sărbători la copii, în Germania. Iar hoţii se pare că ştiau asta. Camerele de supraveghere i-au surprins mai intai când urcau în lift înarmaţi cu un târnăcop şi frânghii.

Cei doi indvizi de 34 şi 38 de ani sunt din localităţi vecine. Poliţiştii îi cercetează pentru distrugere, cu toate acestea nu i-au reţinut. Deşi vecinii s-au plâns şi de alte lucruri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Hoții care au ratat jaful din Râmnicu Vâlcea sunt cercetați pentru distrugere, nu pentru jaf