Antena Meniu Search
x

Video Hoţii au dat "lovitura" în 5 minute, într-o spălătorie auto din Argeş. Au furat un automat de fise şi s-au făcut nevăzuţi. Prejudiciul: 200 de lei

O spălătorie auto din Bascov, judeţul Argeş, a fost prădată de hoţi în noaptea de luni spre marţi. Autorii au dispărut cu automatul de fise în timp record.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 08:25

Vezi și

Camerele de supraveghere amplasate în zona spălătoriei au surprins maşina hoţilor în jurul orei 01:30. Tâlharii au acţionat rapid. Au parcat în apropiera automatului, iar cu o rangă au forţat aparatul. În doar 5 minute, automatul a fost încărcat în maşină, iar autorii au reuşit să se facă nevăzuţi. 

Zgomotul produs a alertat însă paznicul, care a încercat să oprească maşina autorilor cu o scară. În zadar. Proprietarii spălătoriei susţin că în automat nu se aflau mai mult de 200 de lei. Poliţiştii au un cerc de suspecţi şi încearcă să le dea de urmă făptaşilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Hoţii au dat "lovitura" în 5 minute, într-o spălătorie auto din Argeş. Au furat un automat de fise şi s-au făcut nevăzuţi. Prejudiciul: 200 de lei