Antena Meniu Search
x

Video Hoţii care i-au furat unei bătrâne 25.000 de euro, în lacrimi. "Să nu îi spuneţi mamei"

Jaf incredibil în centrul Capitalei. Doi muncitori au intrat în casă peste o femeie de 77 de ani, în timpul nopţii, au lovit-o şi au lăsat-o fără 25.000 de euro. Au fost prinşi de poliţişti la câteva străzi distanţă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că hoţii ştiau perfect unde merg şi au acţionat la pont. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.04.2024, 19:32

Vezi și

Ora 5 dimineaţa. Doi bărbaţi dau târcoale unei casei dintr-un cartier de lux al Capitalei, aproape de Parcul Grădina Icoanei. Fără să ştie, camerele de supraveghere le-au surprins fiecare mişcare. Gesturile îi dau de gol: pare că zona le e cunoscută.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cel mai probabil, cei doi au acţionat la pont. Au reuşit să intre în curte, să spargă uşa femeii şi au mers direct în locul în care aceasta îşi ţinea banii. În momentul în care femeia a încercat să opună rezistenţă, hoţii au pus-o la pământ. 

Salvarea femeii a fost paznicul din parc

Spargerea a durat minute bune. Timp în care femeia de 77 de ani privea cu groază cum cei doi o lasă fără 25.000 de euro - toate economiile de o viaţă. Când tâlharii au plecat din casă, bătrâna a luat-o la fugă pe stradă. Paznicul din parc a fost salvarea ei.

Pe acelaşi subiect

Paznic: Se vedea speriata, va dati seama. Tremura... Era si in picioarele goale... Mi-a spus a fost atacata, ca i-au furat banii. 

Cum au încercat să se scuze hoţii

Doar câteva zeci de minute a durat până când poliţiştii Secţiei 1, alături de jandarmi, au prins hoţii. Nu au apucat să fugă prea departe şi aveau asupra lor întreaga sumă de bani.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Ce făceaţi în Bucureşti? Cu ce vă ocupaţi?

Hoţi: Lucram în construcţii... Păi şi ce construcţii sunt astea? Era o eroare. I-am găsit şi i-am luat. Am vrut să am bani...

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Urmează ca judecătorii să decidă dacă îi plasează sau nu în arest pentru următoarele 30 de zile. Riscă până la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Hoţii care i-au furat unei bătrâne 25.000 de euro, în lacrimi. "Să nu îi spuneţi mamei"