Antena Meniu Search
x

Video Hoţul din Galaţi care a terorizat oraşul. Momentul în care intră într-un bar fură de sub nasul unei angajate 1.500 de lei. Unde a mers a doua zi

Un individ din Galaţi a terorizat oraşul, după ce a dat spargere după spargere. Primul loc vizat a fost un bar, de unde a furat un plic în care se aflau 1.500 de lei.

de Redactia Observator

la 13.12.2023, 09:59

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum bărbatul profită de neatenţia angajatei localului şi sustrage de sub tejghea plicul cu bani. A doua zi, individul a mers într-un magazin de mobilă, de unde s-a făcut nevăzut cu suma de 500 de lei. 

În cele din urmă, poliţiştii au identificat şi prins tâlharul, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal pentru furt. Şi nu a fost un caz singular în oraş. Un alt jaf a fost dat la un restaurant de tip fast-food din Galaţi. De data aceasta, hoţul a plecat cu suma de 20.000 de lei. Făptaşul a fost prins, dar, nu a putut fi reţinut din cauza faptului că are probleme psihice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Hoţul din Galaţi care a terorizat oraşul. Momentul în care intră într-un bar fură de sub nasul unei angajate 1.500 de lei. Unde a mers a doua zi