Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "I s-a oprit motorul". O drezină a spulberat doi soţi pe calea ferată, în Bistriţa-Năsăud. O cameră a filmat impactul

Doi soţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, în vârstă de 71, respectiv 69 de ani au fost la un pas de tragedie, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de o drezină care efectua lucrări pe calea ferată.
În urma impactului violent autoturismul s-a răsturnat pe plafon. 

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 08:30

Impactul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Pe imagini se observă cum, în loc să oprească la STOP, şoferul încearcă să frâneze abia după ce este atenţionat de mecanicul drezinei. Mult prea târziu însă. 

Mecanic druzină: Cred că s-a speriat când a văzut că vin. I-am dat semnal de atenţie, a oprit pe pasaj şi nu am mai putut să îl evit.

Bărbat: I s-a oprit motorul şoferului. Încerca să ridice mâna să oprească şi atunci l-a pălit. 

Vezi și

Maşina cu cei doi soţi s-a răsturnat pe plafon

Pe acelaşi subiect

În urma impactului maşina s-a răsturnat pe plafon. Alertaţi de zgomotul asurzitor, oamenii care locuiesc în zonă au sărit în ajutorul celor doi soţi. 

Locul a fost împânzit imediat de mai multe echipaje de intervenţie. 

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: Două victime, conştiente, cooperante, scoase din autoturismul răsturnat pe plafon de către ceilalţi participanţi la trafic. 

Trei trenuri de călători au avut întârzieri de zeci de minute

Dacă femeia a scăpat doar cu răni uşoare, soţul acesteia nu a fost la fel de norocos.

Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistrița-Năsăud: Bărbatul era de cod galben, prezenta un traumatism cranian şi un traumatism facial. A fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD şi transportat la UPU SMURD Bistriţa. 

Traficul feroviar a fost blocat. Trei trenuri de călători au avut întârzieri de zeci de minute.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "I s-a oprit motorul". O drezină a spulberat doi soţi pe calea ferată, în Bistriţa-Năsăud. O cameră a filmat impactul