Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Au alergat să prindă tramvaiul şi au ajuns la spital. Patru tinere, spulberate de o maşină după ce au trecut printr-un loc nepermis, în Bucureşti

Accidente aproape trase la indigo în Capitală şi în localitatea prahoveană Bucov. În total, şase fete, cu vârste între 12 şi 19 ani, au ajuns pe mâinile medicilor, după ce au fost spulberate de maşini. În Capitală, patru tinere au trecut strada prin loc nepermis şi au fost accidentate de un şofer, care nu a reuşit să mai evite impactul. Iar în Prahova un tânăr de 33 de ani a pierdut controlul autoturismului, a acroşat două maşini parcate şi a lovit două fete. Individul a fugit de la locul accidentului. 

de Ana Maria Munteanu

la 04.09.2024 , 08:28

Puţin după ora 20. Zona Bucur Obor din Capitală. Se dă alarma, după un grav accident. În loc să traverseze regulamentar, folosind pasajul subteran, fetele au ales o variantă mai scurtă pentru a ajunge în refugiul staţiei de tramvai. Au ales să taie cele 3 benzi de circulaţie de pe şoseaua Colentina, moment în care au ajuns pe capota acestei maşini. 

Au trecut prin loc nepermis

Într-o fracţiune de secundă, fetele ajung în faţa autoturismului. Şoferul nu are timp de reacţie şi le izbeşte în plin.

Vezi și

"Au venit din partea aceea, din partea dreaptă. O doamnă a oprit aici. Le-a spus să nu traverseze şi au sărit în faţa maşinii şi le-am. Nu am apucat să văd! Au fugit, efectiv, prin faţa maşinii", spune şoferul.

Pe acelaşi subiect

Martorii sar într-un suflet şi le acordă primul ajutor victimelor. O copilă de 12 ani şi o alta de 16 ani ajung de urgenţă la spitalul Grigore Alexandrescu.

"Ele au trecut direct, nu s-au asigurat şi maşina a intrat peste ele.  Asta a fost tot ce s-a întâmplat, fetele sunt grav rănite.. şi parbrizul s-a spart acolo. Ele s-au speriat şi în loc să fugă mai tare, s-au blocat acolo, în mijlocul drumului", a declarat un martor. 

În grija medicilor, dar cu răni uşoare, ajung şi celelalte persoane implicate în accident: o altă minoră de 12 ani şi o tânără de 18 ani. 

Mai bine de o oră, traficul în zonă a fost restricţionat. Şoferul nu consumase alcool sau alte substanţe interzise înainte de a se urca la volan. 

Două ore mai târziu, în judeţul Prahova, se dă alarma. Un accident aproape tras la indigo are loc în localitatea Bucov. Două tinere sunt spulberate de un bărbat în vârstă de 33 de ani, care imediat după impactul violent, fuge de la locul accidentului. În cursa nebună, şoferul acroşează şi două autoturisme parcate. După zeci de minute, individul este identificat de agenţii prahoveni, care au deschis un dosar penal pe numele lui. Fetele au ajuns la spital şi au primit îngrijiri medicale. O anchetă trebuie să stabilească toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ana Maria Munteanu Like

Cred cu fermitate că jurnalismul de calitate ar trebui să fie de neclintit. Pentru asta fac tot ce îmi stă în putință să scot la iveală adevărul din orice “poveste”.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Au alergat să prindă tramvaiul şi au ajuns la spital. Patru tinere, spulberate de o maşină după ce au trecut printr-un loc nepermis, în Bucureşti