Antena Meniu Search
x

Iarna nu se lasă dusă la munte. Stratul de zăpadă este perfect pentru schi, în unele zone depăşeşte chiar şi 3 metri înălţime

Iarna nu se lasă dusă la munte. La peste 1200 de metri altitudine, staţiunile Straja şi Râuşor din judeţul Hunedoara încă sunt pline de turişti.

Vezi și

Stratul de zăpadă proaspăt depus este perfect pentru schi, iar în zonele înalte acesta depăşeşte chiar şi 2-3 metri înălţime.

În plus, meteorologii au anunţat că de astăzi se va răci, iar la munte va continua să ningă. Stratul de zăpadă se va mai menţine câteva săptămâni, poate chiar până la Paşte. 

De săptămâna viitoare, peste 20 de grade Celsius în toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Pe acelaşi subiect

Specialiştii anunţă vreme rece în majoritatea regiunilor, începând de miercuri, 7 aprilie 2021.

La munte va ninge şi se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări în mare parte din ţară. Potrivit meteorologilor, valorile în termometre cresc abia spre finalul săptămânii.

Marţi, vremea va împărţi Romania în două, în sud-est vor fi temperaturi apropiate de 20 grade, iar în nord-vest valorile termice nu vor trece de 5...6 grade Celsius. De miercuri, vremea se va rãci accentuat în majoritatea regiunilor, devenind deosebit de rece pentru aceastã perioadã.

Abia spre finalul săptămânii aerul cald va ajunge şi spre ţara noastră, iar temperaturile vor trece de 18 grade. Pe parcursul săptămânii viitoare vremea va fi caldă în majoritatea zonelor din ţara, termometrele vor indica valori chiar şi de peste 20 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Iarna nu se lasă dusă la munte. Stratul de zăpadă este perfect pentru schi, în unele zone depăşeşte chiar şi 3 metri înălţime