Antena Meniu Search
x

Video Ideea prin care Ministerul Transporturilor vrea să ușureze viața celor care fac naveta cu trenul. Ce presupune biletul unic

N-avem noi linii de mare viteză sau vagoane moderne, dar vom avea bilet unic pentru trenurile metropolitane. Este o idee a Ministerului Transporturilor care va face mai uşoară naveta elevilor, studenţilor sau a celor care lucrează în alt oraş.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 11.05.2024 , 14:39

Biletul se va elibera pentru o singură călătorie și va fi valabil pentru ruta respectivă, indiferent de operator. Adică scăpăm de stresul de a alege compania în funcție de tariful pe care îl găsesc pentru o anumită călătorie.

Bilet unic pentru trenurile metropolitane

Vorbim și de avantajul de a avea un abonament care să permită schimbul trenurilor. Abonamente cu durata de la 3 ore la o lună. Conceptul a fost aplicat inițial pentru Bucuresti-Ilfov, ca proiect pilot.

Vezi și

Rezultatele au fost, însă, atât de bune încât reprezentanții Ministerului Transporturilor au decis să extindă și pentru restul țării. Număram pentru început, județe precum Bihor, Timiș, Brașov, Iași și Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Ideea prin care Ministerul Transporturilor vrea să ușureze viața celor care fac naveta cu trenul. Ce presupune biletul unic