Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Ideea prin care un şofer de autobuz promovează Braşovul din banii lui. Modul inedit în care şi-a colantat maşina

Iniţiativa unui şofer de autobuz din Braşov a devenit virală pe internet. Tânărul a colantat capacele roţilor cu obiectivele turistice ale oraşului.

de Larisa Andreescu

la 02.10.2024 , 15:01

Un tânăr de 28 de ani din Braşov, angajat la Regia Publică de Transport, şi-a transformat autobuzul pe care îl conduce pentru a atrage atenţia turiştilor care vizitează oraşul. 

Dorind să promoveze obiectivele turistice care fac din Braşov o destinaţie iubită de oameni, şoferul a făcut autocolante cu cele mai frumoase zone din oraş pentru capacele de roți ale autobuzului pe care-l conduce.

Costurile au fost asigurate chiar de el, din banii proprii. 

Articolul continuă după reclamă

Imaginile cu roţile autocolantate cu obiective turistice au împânzit internetul, oamenii lăudând ideea inedită prin care acesta promovează Braşovul.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Ideea prin care un şofer de autobuz promovează Braşovul din banii lui. Modul inedit în care şi-a colantat maşina