Antena Meniu Search
x

Video "Făcurăm focul şi ne culcarăm. Am auzit pocnind. Atât". Dezastru pentru o familie din Drobeta. Doi soți și băiatul lor s-au trezit azi noapte în mijlocul flăcărilor

O locuinţă din Drobeta Turnu Severin a fost distrusă de flăcări noaptea trecută! În casă se aflau trei persoane, care au reuşit să iasă la limită din casa cuprinsă de foc. La faţa locului au intervenit mai mult echipaje de intervenţie care au reuşit cu greu să stingă vâlvătaia, acoperişul fiind din lemn.

de Redactia Observator

la 05.12.2023, 09:09

Vezi și

Proprietarii au fost treziţi în miez de noapte de un zgomot puternic, moment în care au realizat că locuinţa lor era cuprinsă de flăcări. 

Reporter - proprietară:

De la coş. Făcurăm focul şi ne culcarăm. 

Cum s-a întâmplat?

Pe acelaşi subiect

Am auzit pocnind. Atât.

Ati reuşit să ieşiţi din casă la timp?

Da, la timp. Eram cu soţul, cu băiatul. Ce să salvăm că într-o fracţiune de secundă. Nu am avut ce să salvăm. 

Vecinii au ieşit şi ei panicaţi din case şi au sărit să dea o mână de ajutor pompierilor.

Am crezut că sparge lemne şi în final când am ieşit afară flacăra era până-n cer. Atât a fost tot. Era focul mare, cred că ave 10 metri în sus. 

Proprietarii tocmai ce cumparaseră mobila şi alte bunuri din casă

Flăcările au izbucnit, iniţial, la mansardă, după care s-au extins la întregul acoperiş. 

Plt. adj. șef Dan Răducan, şef tură ISU Drobeta: Intervenţia destul de greoaie deorece casa are un acoperiş cu un volum foarte mare, circa 200 mp. Ardea generalizat la sosirea noastră. Era construit din lemn acoperit cu ţiglă, placat cu vată minerală fapt care ne-a îngreunat intervenţia. 

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, însă pagubele materiale sunt însemnate. Proprietarii tocmai ce cumparaseră, zilele trecute, mobila şi alte bunuri din casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Făcurăm focul şi ne culcarăm. Am auzit pocnind. Atât". Dezastru pentru o familie din Drobeta. Doi soți și băiatul lor s-au trezit azi noapte în mijlocul flăcărilor