Antena Meniu Search
x

Imaginea durerii: O bătrânică din Maramureş, surprinsă cărând pe ploaie şi frig un buştean spre casă ca să aibă cu ce să se încălzească

Imaginea durerii a fost surprinsă în localitatea Petrova, din Maramureş. Pe ploaie şi pe frig, o bătrânică a fost surprinsă cărând cu ajutorul unui cărucior un buştean pe care l-a găsit în pădure şi pe care voia să îl aducă acasă ca să aibă cu ce să se încălzească.

de Monica Palade

la 09.11.2021, 16:55

Vezi și

Bătrânica a fost zărită pe DN18 de polițistul de frontieră din Poienile de Sub Munte, Alin Popan, care s-a oferit să o ajute să o ducă acasă.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook a Sindicatului DECUS, alături de mesajul: „Spre sfârșitul vieții și al toamnei, o bunică încearcă să supraviețuiască pregătindu-se de iarna grea ce se anunță.

Imaginea durerii la apus de viaţă

Aflat în timpul liber, agentul de poliție de frontieră Alin Popan, membru al Sindicatului #DECUS, întâmplător a "identificat-o" și a ajutat-o să transporte creanga până la căsuță.

Un gest lăudabil, ca de la om la om.Frigul deja a venit pe plaiurile maramureșene, motiv pentru care facem o solicitare publică: cine o poate ajuta, cu un braț de lemne, cu alimente, sau haine călduroase, bunicuța locuiește în com. Petrova, la intrare dinspre Hera, pe partea stângă. Felicitări colegului nostru!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Imaginea durerii: O bătrânică din Maramureş, surprinsă cărând pe ploaie şi frig un buştean spre casă ca să aibă cu ce să se încălzească