Antena Meniu Search
x

Imagini cu Radu Mazăre după prima noapte în Penitenciarul Rahova. Fostul edil, adus la Curtea Supremă (Video)

Radu Mazăre a sosit în urmă cu puţin timp la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El va apărea în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare. 

Noi imagini cu Radu Mazăre. Fostul edil, adus la Curtea Supremă pentru confirmarea mandatului de arestare Vezi și

Radu Mazăre a sosit în urmă cu puţin timp la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. El va apărea în faţa instanţei pentru confirmarea mandatului de arestare. 

Fostul primar al Constanţei, condmnat la 9 ani de închisoare, a petrecut prima noapte în Penitenciarul Rahova. Iar în această dimineaţă i s-au făcut primele analize.

În urmă cu puţin timp, Radu Mazăre a sosit la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru confirmarea mandatului de arestare.

Avocatul fostului primar al Constanţei a declarat că va promova o cale extraordinară de atac, mai precis o contenstaţie în anulare.

Pe acelaşi subiect

Ieri, Radu Mazăre a fost adus în ţară. Fostul edil a coborât din avion cu puţin înainte de ora 21. A trebuit să aştepte, potrivit procedurilor, ca toţi ceilalţi pasageri să fie debarcaţi. 

Imaginile obţinute în exclusivitate de Observator îl arată pe acesta încătuşat, fiind escortat de poliţişti. 

În avion, Mazăre a stat pe ultimele locuri, la geam, conform procedurii şi nu a avut cătuse la maini. În aceeaşi aeronavă a fost şi fiul lui, Răducu Mazăre.

După ce a ajuns pe aeroport, Mazăre a fost dus într-o cameră specială unde s-a făcut procedura de predare de la Poliţia de Frontieră la reprezentanţii penitenciarului Rahova. La acest penitenciar fostul primar al Constanţei va sta 21 de zile în carantină.

În acest timp va fi supus analizelor medicale, iar dacă are nevoie va beneficia de sprijin psihologic. I se va prezenta regulamentul închisorii şi se va decide regimul de executare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini cu Radu Mazăre după prima noapte în Penitenciarul Rahova. Fostul edil, adus la Curtea Supremă (Video)