Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a murit, după ce mașina pe care o conducea a izbit frontal un TIR

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a murit, sâmbătă, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un TIR, pe raza localității Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava.

De Redactia Observator la 01.10.2022, 08:59
Un tânăr a murit, după ce mașina pe care o conducea a izbit frontal un TIR
Un tânăr a murit, după ce mașina pe care o conducea a izbit frontal un TIR - ISU Suceava

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism și un autotren, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Şoferul mașinii a rămas încarcerat în urma impactului, iar pompierii militari și salvatorii au intervenit pentru a-l scoate din vehicul.

''Pe DN 17 Suceava-Dej, la kilometrul 193+650 de metri, la ieşire din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava,  într-o curbă, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autotren'', anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Victima a fost extrasă în stare de inconștiență și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul tânărului în vârstă de 26 de ani.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Imagini de coşmar pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc. Un tânăr a murit, după ce mașina pe care o conducea a izbit frontal un TIR