Antena Meniu Search
x

Imagini de groază pe şosea, la Arad. Două maşini s-au făcut praf, trei victime, doi încarceraţi

Imagini de groază pe şosea, la Arad, după un accident. Două maşini s-au făcut praf, sunt trei victime, doi oameni încarceraţi.

Imagini de groază pe şosea, la Arad, după un accident. Două maşini s-au făcut praf, sunt trei victime, doi oameni încarceraţi.

Duminică seara, în jurul orei 19:15, s-a produs un accident rutier între două autoturisme, pe DN7, în zona Restaurantului Hanul de la Răscruce. În urma impactului au rezultat trei victime, dintre care două încercerate.

La accident s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare (cu 7 subofițeri), un echipaj SMURD Arad, două ambulanțe de la SAJ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambele victime care au fost descarcerate erau șoferii celor două autovehicule. Au fost predate în viață, una la SMURD, una la Ambulanța SAJ. A treia victimă se află în stare gravă și a fost preluată de altă Ambulanță SAJ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini de groază pe şosea, la Arad. Două maşini s-au făcut praf, trei victime, doi încarceraţi