Antena Meniu Search
x

Video Imagini de groază pe o șosea din Cluj, cu un Logan spulberat de TIR. Șoferul a murit pe loc, o femeie și un copil de 4 ani au scăpat cu viață

Imagini de groază pe o șosea din Cluj, un Logan a fost spulberat de un TIR, după ce a intrat pe contrasens și s-au ciocnit frontal. Șoferul din autoturism a murit pe loc, o femeie și un copil de patru ani au fost răniți în accident.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.07.2021, 07:33

Vezi și

Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, în jurul orei 15, în localitatea clujeană Mihăiești. Locul accidentului mortal arată precum o scenă de război. 

Potrivit primelor informații, autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion.

Șoferul din Logan a murit în accident

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și un minor în vârstă de 4 ani.

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 44 de ani din județul Neamț, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini de groază pe o șosea din Cluj, cu un Logan spulberat de TIR. Șoferul a murit pe loc, o femeie și un copil de 4 ani au scăpat cu viață