Antena Meniu Search
x

Video Imagini de infarct filmate într-o comună Maramureș. Un tânăr s-a rostogolit de mai multe ori cu BMW-ul, îngrozind localnicii

Imagini înfiorătoare surprinse de camerele de supraveghere pe un drum din localitatea Satu Nou de Sus, județul Maramureș. Un șofer începător în vârstă de 19 ani și amicul cu care se afla în mașină au scăpat cu viață ca prin minune, după ce s-au răsturnat de mai multe ori cu BMW-ul. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.01.2023, 11:45

Vezi și

 Accidentul s-a produs miercuri, în jurul orei 16.40, conform imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Patru astfel de camere au filmat momentul accidentului. În înregistrări se vede cum șoferul pierde controlul volanului, iar mașina se rostogolește de mai multe ori pe drumul comunal. 

Speriați de zgomotul puternic, localnicii au ieșit din case să vadă ce s-a întâmplat. Din fericire, cei doi tineri au ieșit singuri din BMW și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Șoferul de 19 ani avea permis de 3 luni

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

A scăpat de un dosar penal, însă nu și de amenă. Tânărul de 19 ani, care avea permis de doar 3 luni de zile, a fost sancționat cu 1.160 de lei, pentru "neadaptarea vitezei la condițiile de drum și efectuarea unor activități de natură a distrage atenția de la conducere".

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini de infarct filmate într-o comună Maramureș. Un tânăr s-a rostogolit de mai multe ori cu BMW-ul, îngrozind localnicii