Antena Meniu Search
x

Imagini DRAMATICE surprinse după un TERIBIL accident! Un TIR şi un autoturism s-au transformat în scrum - VIDEO

Un autoturism şi un TIR au luat foc în urma unui accident cumplit. Minutele de după impactul teribil au fost surprinse de un martor cu telefonul mobil.

Nenorocirea s-a produs pe o şosea din Rusia după ce un şofer de TIR nu a păstrat distanţa regulamentară în mers. Mai multe autoturisme, un TIR şi o autoutilitară au fost implicate în teribilul accident.

Un autoturism şi un TIR au luat foc în urma unui accident cumplit. Minutele de după impactul teribil au fost surprinse de un martor cu telefonul mobil.

Unul dintre autoturism a fost efectiv strivit în urma impactului şi a rămas prins sub TIR. Imediat după impact, autoturismul a fost cuprins de flăcări, şoferul fiind prins între fiarele contorsionate.

Martorii au surprins minutele de după impact cu telefoanele mobile şi au încercat să stingă incendiul şi să îl scoată pe şofer din autoturism. Din nefericire, aceştia nu au reuşit nici să stingă flăcările, nici să îl extragă pe şofer dintre fiarele contorsionate.

Pe acelaşi subiect

Drept urmare, atât autoturismul, cât şi TIR-ul s-au transformat în scrum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini DRAMATICE surprinse după un TERIBIL accident! Un TIR şi un autoturism s-au transformat în scrum - VIDEO