Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini incredibile în Piatra-Neamț. Locuitorii, furioşi pe autorităţi: "Nu se poate aşa ceva, e o ruşine!"

Pentru că pentru unii este prea dificil sau costisitor să achiziționeze legal un brad de Crăciun natural sau artificial, unele persoane s-au gândit că ar fi o idee bună și ieftină să ciopârțească brazii de pe domeniul public, scrie presa locală.

de Redactia Observator

la 21.12.2016 , 16:41

Pentru că pentru unii este prea dificil sau costisitor să achiziționeze legal un brad de Crăciun natural sau artificial, unele persoane s-au gândit că ar fi o idee bună și ieftină să ciopârțească brazii de pe domeniul public, scrie cu năduf presa locală.

Locuitorii din Piatra-Neamţ s-au trezit de dimineaţă cu o privelişte dezolantă. Mai mulţi brazi de pe domeniul public aveau vârful tăiat. Reclamaţiile au început să curgă, locuitorii manifestându-şi furia pe neputinţa autorităţilor şi faţă de gestul lipsit de respect al celui sau celor care au făcut aşa ceva.

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, un cotidian local a oferit o recompensă de 500 de lei oricui dă informaţii sau are fotografii cu indivizii care au nenorocit brazii comunităţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Imagini incredibile în Piatra-Neamț. Locuitorii, furioşi pe autorităţi: "Nu se poate aşa ceva, e o ruşine!"