Antena Meniu Search
x

Imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode (Video)

Maşina oficială în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicată într-un accident rutier, după ce şoferul său ar fi încercat să facă o depăşire neregulamentară.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.09.2020, 23:11

Imagini de la accidentul ministrului Bode
Ministrul Bode a fost implicat într-un accident rutier - captura Youtube
  • Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier
  • Maşina în care se afla ministrul ca pasager a făcut o depăşire periculoasă

În urma manevrei, maşina în care se afla ministrul Transporturilor a intrat în coliziune cu un alt autoturism, de pe contrasens. Din primele informaţii, Lucian Bode nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un motociclist a filmat maşina oficială, în timp ce executa o depăşire pe linia continuă, dar şi momentele imediat de după impact.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la Bucureşti, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localităţii Drăganul din judeţul Argeş,  într-un eveniment rutier.  Menţionăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul maşinii, acesta fiind pasager", informau luni seară autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Imagini de la accidentul rutier în care a fost implicat ministrul Transporturilor, Lucian Bode (Video)