Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imagini revoltătoare din cel mai nou tramvai introdus în Capitală, după 2 zile: pereți desenaţi, mizerie şi ambalaje aruncate peste tot

Indignare din partea STB după ce au publicat pe reţelele sociale fotografii recente cu cele mai noi tramvaie introduse pe linia 21 în Colentina. Călătorii deja au murdărit pereţii şi au lăsat gunoaie în mijloacele de transport.

de Redactia Observator

la 04.10.2023, 16:37

STB a publicat miercuri pe pagina de Facebook un jurnal de călătorie cu tramvaiul Imperio, în Colentina, pe linia 21.

„Prima zi în traseu, primele <amintiri>: resturi de alimente, pereți distruși, ambalaje aruncate în tramvai”, scriu cei de la STB, care au publicat și fotografii. În numele majorității călătorilor din Colentina, vă rugăm păstrați curățenia și integritatea noilor tramvaie”, cer aceștia.

STB a introdus, începând de luni, pe linia 21, primul tramvai tip Astra Imperio Metropolitan. În perioada următoare, pe acest traseu vor circula 12 tramvaie noi.

„STB S.A. adresează un apel public către călători: vă rugăm să utilizați mijloacele de transport public la fel cum folosiți bunurile dumneavoastră personale. STB S.A. și Primăria Municipiului București lucrează constant pentru îmbunătățirea calității transportului public din București. Noile tramvaie care au intrat în circulație pe principalele linii din București oferă confort, capacitate mărită pentru acces pasageri și condiții moderne de călătorie. La fel de confortabil, rapid și avantajos se va circula și cu noile autobuze electrice sau cu noile troleibuze care vor intra în traseu până la sfârșitul acestui an. ”, transmite STB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Imagini revoltătoare din cel mai nou tramvai introdus în Capitală, după 2 zile: pereți desenaţi, mizerie şi ambalaje aruncate peste tot