Antena Meniu Search
x

Imagini scandaloase în Timişoara: un interlop a bătut un poliţist de faţă cu colegii acestuia, care nu au schiţat niciun gest

Imagini scandaloase au fost surprinse de camerele de supraveghere din parcarea unui mall din Timişoara. Un vestit interlop din oraş l-a lovit pe un poliţist sub privirile tuturor şi l-a pus la pământ, dintr-o singură lovitură.

Vezi și

Poliţiştii făceau în mall o verificare de rutină a restaurantelor. Au surprins un scandal între doi indivizi şi au vrut să aplaneze conflictul, numai că unul dintre ei şi-a vărsat nervii pe unul dintre agenţi.

Bărbatul care l-a agresat pe poliţist a sfârşit totuşi după gratii. El este cercetat într-un dosar deschis pentru loviri şi alte violenţe, ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Cel care l-a lovit pe poliţist este un cunoscut interlop din oraş, care a mai avut probleme în trecut cu legea - a fost cercetat de DIICOT pentru consum de droguri. 

Interesantă este lipsa de reacţie a colegilor poliţistului agresat, care par să ezite să intervină. Într-un final agresorul este pus la pământ şi încătuşat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini scandaloase în Timişoara: un interlop a bătut un poliţist de faţă cu colegii acestuia, care nu au schiţat niciun gest