Antena Meniu Search
x

Imagini ŞOCANTE la Oradea. Tânăr filmat cum DISTRUGE un tramvai, la îndemnul unei fete: "Rupe scaunele! Hai că poţi! Rupe-l, bă!" (VIDEO)

Scene revoltătoare au fost filmate într-un tramvai din Oradea şi apoi difuzate pe internet chiar de cea care filma.

Imagini ŞOCANTE la Oradea. Tânăr filmat cum DISTRUGE un tramvai, la îndemnul unei fete: "Rupe scaunele! Hai că poţi! Rupe-l, bă!" (VIDEO)

Scene revoltătoare au fost filmate într-un tramvai din Oradea şi apoi difuzate pe internet chiar de cea care filma. Un adolescent orădean apare înregistrat cum se plimbă cu bicicleta prin tramvai şi distruge mai multe scaune din vagon, instigat de o tânără care, în plus, şi fumează nestingherită.

Imaginile au apărut în reţeaua SnapChat, fiind distribuite chiar de către protagonişti, scrie presa locală.

Reprezentanţii societăţii de transport local au confirmat existenţa actului de vandalism. "Se vede că au rupt scaunul cu piciorul. Scaunul distrus a fost înlocuit, iar garnitura a ieşit dimineaţă pe traseu fără probleme", a declarat directorul OTL, Viorel Mircea Pop, precizând că există luni în care numărul unor asemenea vandalizări ajunge şi la 5.

Potrivit spuselor directorului, compania orădeană va face plângere la Poliţie împotriva făptaşilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Imagini ŞOCANTE la Oradea. Tânăr filmat cum DISTRUGE un tramvai, la îndemnul unei fete: "Rupe scaunele! Hai că poţi! Rupe-l, bă!" (VIDEO)