Antena Meniu Search
x

Video Imagini teribile cu accidentul de pe Autostrada Soarelui: o mașină s-a rupt în două și s-a împrăștiat pe 30 de metri

Imagini teribile surprinse pe Autostrada Soarelui, în urma unui carambol cu trei maşini. Un autoturism condus de un poliţist din Ialomiţa s-a rupt în două, după ce s-a izbit de parapete, şi a ajuns pe sensul opus, unde a lovit alte două maşini. În urma impactului puternic, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 30.07.2022, 19:38

Vezi și

Imaginea dezastrului a fost suprinsă cel mai bine din elicopter.

Andreea Filip, reporter Observator: Şoferul unui autoturism cu numere de Olt, care venea dinspre București către mare, a rupt parapetele despărțitor, a intrat pe contrasens și a lovit în plin două alte autoturisme care circulau regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina s-a rostogolit și s-a rupt in două.

Timp de zeci de minute, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate. Cei care se îndreptau spre Bucureşti au format cozi pe câţiva kilometri, din cauza resturilor împrăştiate pe asfalt.

Andreea Filip, reporter Observator: Impactul a fost atât de violent, încat pe o porțiune de mai bine de 30 de metri bucăți de mașină sunt împrăștiate. Portiera, bancheta din spate, roțile sau bateria.

Pe acelaşi subiect

La locul accidentului de pe autostradă au intervenit trei ambulanţe şi un elicopter SMURD

Şoferul maşinii făcute ţăndări, poliţist în Ialomiţa, şi pasagerul din dreapta au fost transportaţi în stare gravă la spital. O a treia victima implicată în accident s-a dus la spital cu maşina personală.

Claudia Tatarici, medic SAJ: Au fost găsiţi doi pacienţi cu politraumă, conştienţi, stabili, care au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare.

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini teribile cu accidentul de pe Autostrada Soarelui: o mașină s-a rupt în două și s-a împrăștiat pe 30 de metri